Space Star

Compacte auto met ongekende kwaliteiten

De Space Star biedt maximaal rijplezier dankzij zijn pittige prestaties bij een laag brandstofverbruik. Woon-werkverkeer, shoppen in de stad of in het weekend eropuit: met de Space Star is het altijd volop genieten. Inparkeren en scherpe bochten draaien is met de Space Star een fluitje van een cent. 

Interieur

De Space Star mag dan compact zijn van buiten, van binnen is hij verrassend ruim. Hij biedt plaats aan vijf personen en met de in delen neerklapbare achterbank vergroot je desgewenst de bagageruimte.

In de Space Star wordt u omringd door een bijzonder rijke uitrusting. Veel voorzieningen zijn standaard en daarnaast zijn diverse aantrekkelijke opties leverbaar. Zoals het multifunctionele navigatiesysteem met smartphonekoppeling. Er is volop handige opbergruimte en de temperatuur, muziek en stoelen zijn geheel naar ieders eigen wensen instelbaar. 

Veiligheid

Jouw veiligheid heeft onze grootste prioriteit. Daarom is de Space Star uitgerust met geavanceerde actieve- en passieve veiligheidsvoorzieningen, zoals Active Stability Control en een geavanceerd remsysteem.

TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) controleert de bandenspanning met behulp van sensoren in de wielen. Zodra de druk in een of meer banden lager wordt dan voorgeschreven, verschijnt er een waarschuwingssignaal op het instrumentenpaneel.

Uitvoeringen en prijzen Download brochure

Uitvoeringen en prijzen

De Space Star is leverbaar met een 1.0-liter of 1.2-liter motor. Tevens kan de Space Star geleverd worden als automaat met CVT (Continu Variabele Transmissie). Alle uitvoeringen (m.u.v. de Entry) hebben een ClearTec motor en zijn voorzien van het Auto Stop & Go systeem.

Hieronder staan de belangrijkste uitrustingen per uitvoering beschreven. Voor een gedetailleerd overzicht adviseren wij de brochure te downloaden.

Entry: 1.0-liter motor, 14 inch stalen velgen, elektrisch bedienbare ramen vóór, elektrsich verstelbare buitenspiegels, stuurwiel in hoogte verstelbaar.

Cool+: airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandbediening, radio met USB aansluiting.

Active: 14 inch lichtmetalen velgen, MGN-navigatiesysteem met smartphonekoppeling, stuurwielbediening audio en carkit, licht- en regensensor, verwarmbare buitenspiegels. De Active met automatische transmissie heeft een 1.2-liter motor en cruise control. 

Instyle: 1.2-liter motor, 15 inch lichtmetalen velgen, Bi-xenon koplampen met led-stadslicht, cruise control met stuurwielbediening.

Uitvoering Motor Automaat All-in rijklaarprijs
Entry 1.0 Nee € 12.990
Cool+ 1.0 Nee € 14.290
Active 1.0 Nee € 15.790
Active CVT 1.2 Ja € 18.290
Instyle CVT 1.2 Ja € 21.190