ASX

Gemaakt voor het avontuur

Met zijn opgefriste, stoere en robuuste front- en achterdesign oogst de nieuwe ASX overal bewonderende blikken. Wat je bestemming ook is, onderweg is het volop genieten.

Exterieur

Met zijn indrukwekkende front, dat wordt bepaald door prominente LED-koplampunits, een uitgesproken grille en krachtige carrosserielijnen, is de ASX een verschijning die overal bewonderende blikken oproept.

Interieur

De ASX werd ontworpen met jou als middelpunt. Dat voel je en zie je direct zodra je plaatsneemt achter het stuur. Met optimaal zicht op de instrumenten en alle bedieningselementen prettig binnen handbereik.

Het Smartphone Link Display Audio system (SDA) is fraai geïntegreerd in het centrale bedieningspaneel op het dashboard. Dit infotainmentsysteem is beter dan ooit. Het beschikt nu over een 8-inch display, een navigatiesysteem en een snellere processor. SDA geeft ook audio- en reisinformatie weer, zoals het brandstofverbruik en de resterende actieradius.

Uitvoeringen en prijzen Download brochure

Uitvoeringen en prijzen

De ASX is standaard voorzien van een 2.0-liter motor en automatische transmissie (Continu Variabele Transmissie). De ASX is leverbaar in een drietal uitvoeringen.

Hieronder staan de belangrijkste uitrustingen per uitvoering beschreven. Voor een gedetailleerd overzicht adviseren wij de brochure te downloaden.

Pure: 16 inch lichtmetalen velgen, led-verlichting, 8 inch Smartphone Link Display Audio (SDA), twee USB aansluitingen, achteruitrijcamera, cruise control, stoelverwarming vóór.

Intense: two-tone 18 inch lichtmetalen velgen, climate control, 8 inch SDA met ingebouwde TomTom navigatie, luxe synthetische lederen bekleding, keyless operation system. 

Instyle: glazen panoramadak, lederen bekleding, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel.

Uitvoering Motor Automaat All-in rijklaarprijs
Pure CVT 2.0 Ja € 30.990
Intense CVT 2.0 Ja € 34.990
Instyle CVT 2.0 Ja € 36.990