Studiemodel e-EVOLUTION

Studiemodel e-EVOLUTION

Mitsubishi Motors presenteert tijdens de 45e Tokyo Motor Show* een gevarieerde line-up, met een absolute hoofdrol voor de opvallende e-EVOLUTION CONCEPT. Het volledig elektrische studiemodel weerspiegelt de koers die het merk in de nabije toekomst kan inzetten.

De MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT is een nieuwe, volledig elektrische high-performance crossover-SUV. Een toekomststudie die laat zien in welke richting het merk zich kan ontwikkelen. Voor de best mogelijke rijervaring combineert de MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT toonaangevende technologieën van Mitsubishi Motors met de ‘go-anywhere’-flexibiliteit van SUV’s.

Het high-performance conceptmodel combineert Mitsubishi’s kenmerkende 4WD-technologie met elektrische aandrijving en geavanceerde technologie op het gebied van kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI). De techniek gaat schuil onder de aerodynamische carrosserie van een stijlvolle SUV-coupé. Alle elementen samen resulteren in veilige en plezierige prestaties, onder alle omstandigheden en op alle soorten ondergrond. Bovendien is de MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT gebouwd om de nieuwsgierigheid van zowel de bestuurder als passagiers te prikkelen.