Verbouwing interieur

Verbouwing interieur

Na een aantal weken in het stof en de herrie, is de verbouwing van onze showroom en receptie afgerond. Wij zijn trots en erg blij met het frisse en moderne eindresultaat. U bent van harte welkom om een kopje koffie te komen drinken en het geheel zelf te aanschouwen!

In eerste instantie was het plan om alleen het meubilair van de showroom en de receptie te vervangen voor de nieuwe huisstijl van Mitsubishi. Maar met die nieuwe hoogglans witte meubels, staan beige kozijnen en grijze wandplaten niet heel strak. Dus besloten we om ook een schilder langs te laten komen voor een frisse witte look. Dat leverde direct extra licht op binnen, mooi meegenomen! Toen kwam er twijfel over de vloer, want als we toch bezig zijn, waarom dan niet alles aanpakken? Toen de kogel eenmaal door de kerk was, werden er pallets voor tegels aangeleverd en stond de hele showroom op zijn kop.

Al met al zorgde het voor heel wat weken met stof, herrie en spullen op plaatsen waar je het niet gewend bent. Nu alles gereed is, vindt een ieder weer zijn plekje en zijn wij heel blij met het eindresultaat.

Voor meer foto's: zie onze Facebookpagina.