Aiways U5

Volledig elektrisch, volledig uitgerust

De elektrische SUV van Aiways, de U5 combineert als geen ander een grote actieradius met veel ruimte en een minimalistisch design met uitgebreide uitrusting. Met de Aiways U5 bereikt u uw bestemming net zo comfortabel als kostenbesparend.

Actieradius

Of het nu gaat om korte afstanden door de stad of lange reizen door het land - voor u betekent het simpelweg plug & play. Met een actieradius van 400 km op een volledig opgeladen accu hoeft u zich ook bij langere afstanden geen zorgen te maken. Op vakantie naar Italië? Ook dat is geen probleem. De accu van 63 kWh is bij een snellaadstation binnen 35 minuten weer 80% vol. 

Groot, groter, grootst

4.68 meter lang, 1.87 meter breed en 1.7 meter hoog. Het vijfdeursmodel maakt niet alle indruk met zijn omvang en gestroomlijnde silhouet, maar ook met esthetische details zoals verlaagde deurgrepen en luchtgeleidende spoiler. Beiden zorgen ook voor een betere aerodynamica. De laadaansluiting onder de linker koplamp is net zo verborgen als makkelijk toegankelijk. 

Uitvoeringen en prijzen

Uitvoeringen en prijzen

De Aiways U5 is in 3 uitvoeringen leverbaar. Alle uitvoeringen hebben hetzelfde motor- en batterijvermogen. Verschillen zijn te vinden in het in- en exterieur.

Het standaard model is onder andere voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, adaptieve cruise controle, parkeersensoren achter, 360° panoramacamera, audiobediening op het stuurwiel, smartphonekoppeling, ontgrendeling op afstand van de achterklep, volautomatisch LED groot- en dimlicht, LED dagrijverlichting, LCD-touchscreen en automatisch op afstand bedienbare dual-zone climate control. 

Het showroom model heeft aanvullend: 19 inch lichtmetalen velgen, leverbaar met zwart dak, privacy glass in de achterklep, kunstlederen bekleding en parkeersensoren voor. 

Het premium model beschikt als aanvulling op het standaard model over: 19 inch lichtmetalen velgen, leverbaar met zwart dak, privacy glass in de achterklep, lederen bekleding, verwarmbare voorstoelen, parkeersensoren voor en parkeerassistent.

Uitvoering Bijtelling All-in rijklaarprijs
Standaard 12% € 39.950
Showroom 8% € 41.850
Premium 12% € 43.850