JAC iEV7s

Volledig elektrische crossover

Maak kennis met de JAC iEV7s: een stijlvolle en betaalbare elektrische crossover met een bereik tot 300 km.

Actieradius

De JAC iEV7s heeft een groot bereik voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met een vol geladen accu kan 300 km gereden worden. De accu is een lithiumbatterij van Samsung met 39 kWh. Met een snellader is de accu binnen een uur weer tot 80% vol geladen. Opladen aan een reguliere laadpaal duurt 5 tot 8 uur. 

Interieur

Het ergonomische en lederen interieur van de JAC iEV7S zorgt voor een aangename rijervaring. De middenconsole is standaard voorzien van een groot 8-inch display, waarmee u eenvoudig alle multimediafuncties van de auto kunt bedienen.

Op het brede dashboardpaneel kunt u alle belangrijke indicatoren zoals snelheid, bereik en verbruik in de gaten houden.

Doordat de aandrijfaccu zich aan de onderzijde van de auto bevindt, neemt deze geen onnodige ruimte in van het interieur. Zodoende heeft de auto een ruime bagageruimte van 250 liter.

Veiligheid

De nieuwe JAC iEV7S scoort vijf sterren als het gaat om de veiligheid. De carrosserie bestaat uit hoogwaardig staal en biedt zodoende betrouwbare bescherming voor de bestuurder en passagiers.

Naast een stevige carrosserie is de auto uitgerust met moderne passieve en actieve veiligheidssystemen, zoals het ABS-systeem, het remkrachtverdelingssysteem EBD, de parkeerradar aan de voorzijde en het bandenspanningscontrolesysteem TPMS.

De 360° camera herkent objecten rondom de auto, zodat u gemakkelijk kunt manoeuvreren op smalle parkeerplaatsen.

Uitvoeringen en prijzen

Uitvoeringen en prijzen

Op dit moment is de JAC iEV7s leverbaar in één uitvoering, maar dan wel gelijk een heel rijk uitgeruste uitvoering.

Zo is de auto voorzien van: achteruitrijcamera, lederen sportstoel, 360° camera, smartphone navigatie met 8-inch display, carkit, centrale portiervergrendeling, USB aansluiting en LED dagrijverlichting.

Uitvoering Consumentenprijs All-in rijklaarprijs
iEV7s € 29.900 € 30.650