Mitsubishi L200

Stijlvolle krachtpatser

Voel zijn kracht. Beleef zijn rijeigenschappen. De Mitsubishi L200 is een krachtige pick-up en comfortabele reisauto in één.

Design

De nieuwe L200 oogt slanker en geraffineerder dan zijn voorganger, maar toch is de laadruimte groter. De kenmerkende J-lijn aan de zijkant is behouden en geeft de pick-up een sportief voorkomen. Dankzij de grote binnenruimte, de stoelen van hoge kwaliteit en de uitstekende geluidsisolatie is het de meest comfortabele L200 ooit.

Interieur

Geniet van het ontspannen reiscomfort van de L200 Double Cab, met de meeste interieur- en beenruimte in zijn klasse. De comfortabele zitplaatsen, waaronder nieuw ontworpen voorstoelen, verhogen het comfort voor alle inzittenden. De doordacht
geplaatste geluidsisolatie en het trillingdempend materiaal maken van iedere rit een stille en comfortabele belevenis. Zijn rijke uitrusting, inclusief handige  opbergmogelijkheden, maken het verblijf in de auto tot een plezierige ervaring.

Uitvoeringen en prijzen Download brochure

Uitvoeringen en prijzen

De L200 is heeft een club cab cabine (voor 2 personen) en is standaard voorzien van een 2.4 liter DI-D motor en vierwielaandrijving.

Club Cab Invite: 16 inch stalen velgen, 

Club Cab Intense: 18 inch lichtmetalen velgen, climate control, Smartphone Link Display Audio systeem (SDA), achteruitrijdcamera, licht- en regensensor, DAB+ tuner, airconditioning, elektrische bedienbare ramen, treeplanken en cruise control.

Uitvoering  Automaat Netto catalogusprijs
excl. btw. 
Ombouwkosten
excl. btw 
Club Cab Intense Nee € 32.145 € 655