Economisch en ecologisch

i-MiEV

De i-MiEV is de volledige elektrische auto van Mitsubishi. De i-MiEV is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U betaalt geen hoge brandstofprijs, geen wegenbelasting en slechts 4% bijtelling.

Elektrische aandrijving

De geavanceerde elektromotor van de i-MiEV is een van de meest uitstrevende innovaties van Mitsubishi Motors. Dankzij zijn 100% elektrische aandrijving is de i-MiEV verrassend krachtig en zorgt hij voor een soepele en rustige rit: de i-MiEV is de nieuwe manier van rijden. De i-MiEV draagt bij aan een groene, duurzame levensstijl. Het feit dat de i-MiEV volledig elektrisch rijdt, zorgt ervoor dat er geen CO2 vrijkomt.

Veiligheid en stabiliteit

Bij een aanrijding zorgen zes airbags voor de bescherming van de inzittenden. Ook aan de veiligheid van het accupakket zijn hoge eisen gesteld. Zo is dit accupakket onder het vloeroppervlak geplaatst in een waterdichte behuizing. Op deze manier is het accupakket goed beschermd tegen water, vuil en in geval van een aanrijding. Het feit dat de batterij unit onder de vloer bevestigd is, zorgt voor een lager zwaartepunt en dus voor een stabiele wegligging. Daarnaast houdt de Actieve Stabiliteits- met Tractiecontrole (ASTC) de i-MiEV onder controle op bijvoorbeeld glad wegdek.

Uitvoering en prijs

De Mitsubishi i-MiEV wordt geleverd met een reguliere oplaadkabel. Met deze kabel kunt u het accupakket van de i-MiEV op een gewoon stopcontact binnen zes uur weer vol laden. Optioneel is een zogeheten Mennekes laadkabel te bestellen waarmee de auto op elke openbare laadpaal in Nederland kan worden aangesloten. Standaard wordt de i-MiEV afgeleverd met airconditioning, centrale portiervergrendeling met afstandbediening, elektrisch bedienbare ramen, LED achterlichten, verwarmde bestuurders- en passagiersstoel, radio/cd-speler met USB aansluiting, MiEV Remote System en bandenspanningscontrolesysteem.

Uitvoering Bijtelling All-in rijklaarprijs
i-MiEV 4% € 25.990
Download de brochure
i-MiEV

Proefrit maken?

Bent u benieuwd geworden naar de rijeigenschappen van deze auto? Neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs door op 'lees verder' te klikken. Zij plannen graag een proefrit voor u in. Tevens kunnen zij een gespecificeerde offerte voor u opstellen.

Lees verder

Financiering?

Bereken hier uw maandbedrag

Verzekering?

Vraag hier een offerte aan