Outlander PHEV

Dit najaar in onze showroom

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV bouwt voort op het succes van de baanbrekende eerste generatie plug-in hybride SUV. Daarvan heeft Mitsubishi 200.000 exemplaren verkocht in Europa sinds de lancering in 2013. De nieuwe generatie familie-SUV ontving in de afgelopen twee jaar meer dan 20 prijzen voor design en technologie.

Bekijk hier de productvideo. 

Technologie en design

De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV is voorzien van de nieuwste technologieën voor bestuurdersassistentie en infotainment. Net als bij andere modellen van Mitsubishi Motors blinken de technologieën en systemen bij de nieuwe Outlander PHEV uit in veiligheid, comfort en bedieningsgemak.

Met de designtaal Sculpted Solidity op de flank, het bekende Dynamic Shield aan de voorkant en het unieke Hexaguard Horizon-design aan de achterzijde is ook de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV onmiskenbaar een product van Mitsubishi Motors. Het design straalt veiligheid en kracht uit en combineert dat met een hoog niveau van kwaliteit, functionaliteit en Japans vakmanschap voor een premium-gevoel.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe generatie Outlander PHEV verschijnt in het najaar van 2024. De prijzen zijn op dit moment nog niet bekend en maken we voor de introductie bekend. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerst het laatste nieuws rondom de Mitsubishi Outlander PHEV. 

Uitvoeringen en prijzen

Uitvoeringen en prijzen