Nieuws

Mitsubishi is het betrouwbaarste automerk!

Mitsubishi Motors is door de Consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot betrouwbaarste automerk in Nederland. In het meest recente onderzoek naar pechgevallen scoort het merk een 8,4. Dat is hetzelfde rapportcijfer waarmee Mitsubishi Motors ook in 2015 én 2016 als betrouwbaarste automerk uit de bus kwam.

Lees verder

Grip op de kosten met een onderhoudsabonnement

De kosten voor onderhoud aan de auto komen dikwijls ongelegen. Het is een onvoorspelbare post op de jaarlijkse begroting. Om meer grip op deze kosten te krijgen, is het nu mogelijk om het reguliere onderhoud en de APK onder te brengen in een maandabonnement.

Lees verder

Slimme technologie goed voor Outlander PHEV-rijders

Is een laadpunt bijna altijd bezet vanwege de vele elektrische auto's in de buurt? Of zijn er laadpalen in de wijk geplaatst die juist nooit worden gebruikt? Dankzij slimme technologie kan nu veel beter worden ingeschat waar precies behoefte is aan (extra) laadplekken.

Lees verder

Video met highlights van de nieuwe Eclipse Cross PHEV

Vanaf 16 april bij ons in de showroom: de Eclipse Cross PHEV. In deze video laten wij u in 100 seconden alvast de highlights van deze nieuwe auto zien.

Lees verder

Mitsubishi blijft in Nederland!

Afgelopen zomer maakte Mitsubishi bekend op termijn geen nieuwe auto's meer te leveren aan Europa. Een mededeling die niet alleen behoorlijk hard aan kwam bij ons, maar ook bij onze klanten.

Lees verder