Nieuws

NIEUWE Outlander

De ANWB heeft als allereerste de mogelijkheid gekregen om de nieuwe Outlander te testen. In deze video gemaakt in winters Finland komen alle specificaties uitvoerig aan bod. Kijkt u mee? Wij kunnen niet wachten totdat de auto in onze showroom staat! 

Lees verder

Voordeel - tweede paasdag geopend!

Profiteer van mooie acties op onze nieuwe en gebruikte auto's rondom het paasweekend. Tweede paasdag is onze showroom geopend van 11.00 - 16.00 uur.

Lees verder

8 jaar garantie op elke nieuwe Mitsubishi

Mitsubishi Motors verlengt per direct de garantie op alle nieuwe modellen naar 8 jaar of 160.000 kilometer. Het merk benadrukt hiermee de uitstekende betrouwbaarheid en service waar Mitsubishi Motors al jaren om bekend staat. De uitgebreide garantietermijn is daarnaast een bewijs van vertrouwen in de producten van het merk en een beloning voor loyale klanten.

Lees verder

Erkend Duurzaam Certificering

Alle CarProf autobedrijven zijn vanaf heden gecertificeerd als Erkend Duurzaam. Een bijzondere toevoeging voor de formule en haar netwerk van meer dan 100 leden in Nederland. “We staan als garageformule voor kwaliteit en vooruitgang en hebben met deze groepscertificering ook op het vlak van duurzaamheid weer een grote stap gezet”, aldus Ivar Camps Marketing Manager CarProf.

Lees verder

Overlijdensbericht - Gert Jan Wiersema

Op vrijdag 22 juli 2023 is Gert Jan Wiersema overleden. Gert was samen met Peter van Wouwe de grondlegger van Autobedrijf Wiersema en van Wouwe.

Lees verder