Nieuws

Slimme technologie goed voor Outlander PHEV-rijders

Is een laadpunt bijna altijd bezet vanwege de vele elektrische auto's in de buurt? Of zijn er laadpalen in de wijk geplaatst die juist nooit worden gebruikt? Dankzij slimme technologie kan nu veel beter worden ingeschat waar precies behoefte is aan (extra) laadplekken.

Lees verder

Video met highlights van de nieuwe Eclipse Cross PHEV

Vanaf 16 april bij ons in de showroom: de Eclipse Cross PHEV. In deze video laten wij u in 100 seconden alvast de highlights van deze nieuwe auto zien.

Lees verder

Mitsubishi blijft in Nederland!

Afgelopen zomer maakte Mitsubishi bekend op termijn geen nieuwe auto's meer te leveren aan Europa. Een mededeling die niet alleen behoorlijk hard aan kwam bij ons, maar ook bij onze klanten.

Lees verder

COVID-19 update per 3 maart 2021

Goed nieuws! Onze showroom mag vanaf woensdag 3 maart weer open op afspraak. Hier zijn we erg blij mee en nodigen u dan ook graag uit om onze showroom te bezoeken. U kunt eenvoudig een afspraak maken in onze online planner via de rode balk bovenaan deze pagina.

Lees verder

Uitbreiding van onze werkzaamheden

Groots nieuws! Om nog toekomstbestendiger te zijn als autobedrijf zetten wij een volgende stap. Vanaf 1 januari 2021 sluiten wij ons aan bij de universele autoformule CarProf.

Lees verder