8 jaar garantie op elke nieuwe Mitsubishi

Mitsubishi Motors verlengt per direct de garantie op alle nieuwe modellen naar 8 jaar of 160.000 kilometer. Het merk benadrukt hiermee de uitstekende betrouwbaarheid en service waar Mitsubishi Motors al jaren om bekend staat. De uitgebreide garantietermijn is daarnaast een bewijs van vertrouwen in de producten van het merk en een beloning voor loyale klanten.

Verlenging van garantie

De nieuwe garantietermijn van Mitsubishi Motors is opgebouwd uit 5 jaar fabrieksgarantie (standaard) en nog eens 3 jaar aanvullende garantie. Het aanvullende deel wordt van toepassing als de auto vijf jaar oud is geworden of voor die tijd de 100.000 kilometer heeft gepasseerd. De aanvullende garantie geldt als de auto periodiek volgens de fabrieksvoorschriften wordt onderhouden bij een erkende Mitsubishi-dealer of -servicecentrum in Nederland. Na de onderhoudsbeurt wordt de aanvullende garantie steeds met 12 maanden verlengd. De garantie is van toepassing gedurende de eerste 8 jaar of tot de auto de grens van 160.000 kilometer bereikt. Additioneel ontvangen eigenaren van een Mitsubishi een jaar lang 24/7 pechhulp in heel Europa. Daarmee garandeert Mitsubishi Motors jarenlang zorgeloos rijplezier.

8 jaar batterijgarantie

Op de hoogvoltagebatterij (HV) van de Mitsubishi Outlander PHEV (vanaf modeljaar 2016), Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, Mitsubishi ASX HEV en PHEV en de Mitsubishi COLT HEV geldt een fabrieksgarantie van 8 jaar of 160.000 kilometer. Mitsubishi Motors biedt tevens 8 jaar (of 160.000 kilometer) garantie op de capaciteit van de HV-batterij.

Transparantie voor klanten

“Kies je voor Mitsubishi Motors, dan kies je voor betrouwbaarheid en een uitstekende service. Om dit te onderstrepen, geven wij nu maar liefst acht jaar garantie op alle nieuwe modellen. Klanten hebben hierdoor nog een extra reden om te kiezen voor de kwaliteit van Mitsubishi Motors. Bovendien kiezen we voor absolute transparantie wat betreft de garantievoorwaarden. Klanten weten bij ons dus exact welke zaken zijn inbegrepen en uitgesloten in de garantievoorwaarden”, zegt Roland van Banning, Managing Director bij Mitsubishi Motors Nederland.