De Mitsubishi Colt maakt zijn comeback!

Breaking news: Mitsubishi kondigt zijn comeback in het B-segment aan. Na een periode van bijna tien jaar keert Mitsubishi terug met de nieuwe generatie COLT. De vijfdeurs hatchback komt in de herfst van 2023 op de markt en wordt ook leverbaar met hybride-aandrijving (HEV).

Met de introductie van de nieuwe Mitsubishi COLT – die zal worden aangeboden naast de Mitsubishi Space Star, de recent aangekondigde nieuwe Mitsubishi ASX en de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV – wordt de marktdekking van Mitsubishi Motors in de belangrijkste Europese segmenten aanzienlijk vergroot. Vanaf 2023 bestaat het nieuwe personenautogamma van Mitsubishi Motors volledig uit hatchbacks en SUV’s die ook leverbaar zijn met geëlektrificeerde aandrijving (HEV en PHEV).

De naam COLT werd door Mitsubishi Motors voor het eerst toegepast in 1962. Het naamplaatje siert meerdere generaties van vooral compacte modellen die over de hele wereld zijn verkocht. Daarmee groeide de COLT uit tot een van de bekendste modelnamen van Mitsubishi Motors. De nieuwe Mitsubishi COLT komt op de markt met een complete uitrusting, de nieuwste technologie en keuze uit meerdere aandrijflijnen.